vrijdag 7 augustus 2015

Gezonde lunch (video)

Ken je dat gevoel, dat je iets wil doen, maar niet durft?

Ik help graag mensen. Ik wil hen laten zien hoe gemakkelijk het kan zijn om wat gezonder te leven. En om dit duidelijk te maken, moet je al eens bepaalde zaken ondernemen ...

Zo ben ik sinds kort een eigen YouTube-kanaal gestart. Allemaal heel nieuw en heel spannend. Ik heb voorlopig ook totaal geen idee waartoe dit gaat leiden, maar dat zien we wel.

Omdat ik zelf ontzettend graag naar YouTube-filmpjes kijk, vond ik het geen slecht idee om mijn boodschap ook via deze weg te verspreiden. Naar mijn mening leer je visueel via bewegende beelden nog altijd het snelst ☺

En als ik naar filmpjes kijk, ben ik ook altijd heel nieuwsgierig naar de persoon achter het filmpje. Geef toe, ik ben niet de enige, toch?

Dus bij deze, mijn tweede filmpje alreeds, maar het allereerste met ook mijn gekke kop in beeld ☺ Volledig buiten de zone van het comfort, maar dat zal wel wennen. Niet waar? (Een beetje goede hoop hier).


Lachen is toegestaan, dat doe ik zelf ook veel te graag!

Enneuh, duim in de lucht voor vreemde lichaamsposities ☺


Liefs,
Sofie

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk! De lunch ziet er heerlijk uit, en maak je geen zorgen; je filmpjes zijn heel leuk om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, Monique! Heel erg bedankt voor je reactie. Doet me echt superveel! Ik denk dat ik gewoon nog heel wat moet wennen aan de camera :)

   Verwijderen
 2. Die salade ziet er lekker uit en een leuk filmpje heb je er van gemaakt. Grappig hoe jij sommige woorden zegt.. ik zeg altijd koelkast en jij ijskast bijvoorbeeld. Leuk dat je ook van de natuurvoeding bent, helaas maar weinig mensen daarom des te leuker zo'n mede foodie :) Groetjes Marlijn (mijneetfabriek)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg bedankt, Marlijn! Haha, ja, gek hoe we eigenlijk dezelfde taal spreken, maar toch voor vele dingen andere woorden hebben. Altijd wel een beetje grappig :)
   Leuk dat je even langskomt op mijn blog!

   Verwijderen