maandag 31 augustus 2015

Beste ontbijt ooit: Bananenijs met aardbeiensorbet (video)

Bananenijs, sinds ik het één keer heb geprobeerd, kan geen enkel ontbijt mij nog meer bekoren. Hoewel havermout toch ook wel dicht in de buurt komt.

Het leuke aan bananenijs is dat de bananen op zichzelf al zoet genoeg zijn. Je moet er dus niets meer aan toevoegen. Gewoon enkele bevrozen bananen in de blender en klaar! Van een snel ontbijt gesproken!

Hieronder een kort filmpje van het beste ontbijt ooit! Inclusief aardbeiensorbet omdat ijs en sorbet nu eenmaal mooi samen passen :)

Veel kijkplezier!



Oh, en vergeet jullie zeker niet te abonneren op mijn You-Tube kanaal. Dat zou ik fantastisch vinden!

Liefs,
Sofie


3 opmerkingen:

  1. Mooie video, je hebt wel een lichte keuken of niet? Bij mij is het meer een hol haha. Ik ben ook verslaafd aan bananenijs & bosbessen, er gaan maar weinig dagen voorbij zonder haha. Al denk ik dat ik het minder vaak in de winter ga eten. Liefs, Marlijn (mijneetfabriek)
    Ps. misschien kun je het reactie formulier iets makkelijker maken zodat je niet onhandig hoeft in te loggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hé Marlijn. Ja, in de winter is dit inderdaad misschien wat te fris 's morgens. Warme havermoutontbijtjes zullen dan mijn redding zijn :) Wij hebben een open keuken met veel ramen, dus ja, veel licht :)
      Ik heb nog van niemand gehoord dat het moeilijk blijkt om een reactie achter te laten. Heel erg bedankt om me dat te zeggen! Maar binnenkort (vanaf oktober) blog ik op een andere plaats. Dus dan is dat probleem hopelijk ook al meteen opgelost :)
      Veel liefs!

      Verwijderen