vrijdag 31 juli 2015

Aankondiging ... mijn eigen YouTube kanaal!

Het is weer even geleden. Ehem, wat zeg ik? Het is weer schandalig lang geleden ... O jee ...

Momenteel ben ik met vanalles en nog wat bezig. Te veel eigenlijk om hier ook nog deftige entertainende tekstjes te kunnen posten. Sorry.

Sinds enkele weken schrijf ik voor de website ArtyFartyFarm. Iedere vrijdag wordt hier een artikeltje gepubliceerd. Mensen bewust maken van gezonde voeding - en hen overtuigen dat er wel degelijk een verschil is met diëten en calorieën tellen - dat is mijn doel ☺

MAAAAAR, en nu komt het hoogtepunt van de dag (voor mij alleszins toch) ... ik heb sinds kort mijn eigen YouTube-kanaal aangemaakt. Hier post ik korte en eenvoudige kookfilmpjes om gezonde gerechtjes, koekjes, smoothies ... te maken. Bekijk hier alvast mijn eerste filmpje:


En ik denk dat ik jullie ook nog niet verteld heb over mijn eigen website? Dit is ie: www.healthfie.be

Voila, iedereen weer up-to-date ☺

Mijn excuses voor de grote afwezigheid. Maar als je geïnteresseerd moest zijn in gezonde receptjes, check dan zeker regelmatig YouTube voor nieuwe filmpjes. Of abonneer je op mijn kanaal om zeker niets te missen!


Liefs, 
Sofie

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk om zulke filmpjes te maken! Superhandig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk een YouTube kanaal! Ik ga het eens checken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Ik ben nog wel een beginneling hoor. Het staat nog in zijn kinderschoenen :D Laat me gerust weten wat je ervan vindt!

   Verwijderen
 3. Wat leuk allemaal! Ik ga meteen even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen