zondag 31 mei 2015

Ik wil ... | Wenslijst #1

1 - 2 - 3 - 4

Dromen mag. Dat is een feit. En gelukkig maar ook. Er zijn zo veel leuke dingen die ik graag zou hebben. Meestal (altijd eigenlijk) hebben die dingen te maken met koken, eten of een gezonde levensstijl. Zo ben ik nu eenmaal. Ik kan er niet veel aan doen.

1. Fles voor fruitwater

Een gewoonte die ik me de afgelopen maanden heb aangeleerd, is het drinken van een halve liter water 's morgens als ik opsta. Hoewel ik bijna niets anders drink, kan gewoon plat water me zo vroeg op de dag niet echt bekoren. Daarom voeg ik er altijd het sap van een kwart citroen aan toe. Veel lekkerder en meteen ook een stimulant voor je metabolisme.
Ik heb gemerkt dat mijn plastieken drinkfles niet zo goed tegen al dat citroenzuur kan. En zo een troebele fles vind ik nu eigenlijk ook maar vies. Daarom ben ik nu op zoek naar een leuke glazen waterfles om mijn ochtendcitroensapje in te doen. En met de zomer voor de deur kan deze fles me nog goed van pas komen tijdens warme zonnige dagen ☺

2. My Bottle drinkfles

Ik weet niet of je ze al kent, maar deze My Bottle drinkflesjes vind ik super leuk! Het zijn flesjes van 500 ml, ideaal dus voor onderweg. Ze zijn daarnaast gemaakt van BPA-vrij materiaal en zijn eigenlijk niet zo duur (hier € 9,95). Het zakje dat erbij komt, vind ik uiteraard ook helemaal geweldig!

3. Retro keukenradio

Oké, ik geef toe, zo'n retro keukenradio heb ik eigenlijk helemaal niet nodig, haha. Maar hoe über cool is deze! Doet me denken aan het radiootje dat mijn grootouders vroeger in de badkamer hadden staan. En dan die specifieke klankkleur die zo'n radio aan de muziek geeft, mooi toch, niet?

4. Retro keukenweegschaal

Ik ben helemaal weg van analoge keukenweegschalen. Ze zijn misschien wel minder nauwkeurig dan digitale weegschalen, maar voor iemand als ik die niet zo veel geduld heeft tijdens het afwegen, is zoiets perfect ☺ Daarnaast vind ik ze ook gewoon heel mooi om in de keuken te hebben staan.

Wat staat er op jouw wenslijstje?


Liefs,
Sofie

4 opmerkingen:

 1. Die radio en weegschaal zijn zo mooi! Die zou ik ook gerust een plekje in mijn keuken willen geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé, ik weet het. Maar misschien toch maar best even nog wat sparen :D

   Verwijderen
 2. Leuke wishlist! Allemaal hele nuttige dingen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Behalve dan misschien die radio :D Maar die vond ik gewoon te leuk!

   Verwijderen