donderdag 4 december 2014

Raw Health's Truly juicy bar


Mensen die mij kennen, weten dat ik zot ben van energierepen die barsten de van noten en het gedroogd fruit en daarbij ook nog liefst zo weinig mogelijk toegevoegde suikers bevatten. Enkele dagen geleden raadde een collega mij aan om deze energiereep van Raw Health eens te proberen. "Echt iets dat jij geweldig lekker gaat vinden", verzekerde ze me. En of ze gelijk had!

In de biologische supermarkt kan ik mij eindeloos amuseren met het lezen en vergelijken van ingrediëntenlijsten (heeft nog iemand die vreemde hobby? Iemand?) op zoek naar het lekkerst klinkende product met de interessantste samenstelling. Ach ja, ieder zijn bezigheid zeker, haha.


Sinds een paar maanden liggen er enkele producten van het merk Raw Health in onze biowinkel, waaronder deze ongelofelijk lekkere energiereep met dadel & paranoten.

Een zalige zoete dadelsmaak gecombineerd met een heerlijke crunch  afkomstig van paranoten en amandelen. En als dat nog niet genoeg is - om het helemaal compleet te maken - hier en daar een vleugje vanille. Mmm, zalig ... za-lig!


Ingrediënten: dadels (55%), paranoten (25%), amandel, kokosnoot, virgin kokosolie en vanillepoeder. Is dat alles? Serieus? En daarbij nog allemaal afkomstig van biologische teelt. Kan het nog beter?


Wat mij vooral enthousiast maakt, is het feit dat er niet gesjoemeld is met extra toegevoegde suikers. De zoete smaak is puur natuur, enkel en alleen afkomstig van de dadels. Zoiets bestaat dus, fantastisch!

Het enige nadeel: de prijs. Deze reep was nu toevallig in promotie voor € 1,32. Normaal gezien betaal je er € 1,50 voor. Toch wel wat kostelijk voor iedere dag eigenlijk. Een uitzonderlijke traktatie voor dagen waarop ik het echt verdien dan maar ☺

Heb jij de energierepen van Raw Health al eens geprobeerd? Ben je ook zo'n fan?


Liefs, 
Sofie

2 opmerkingen:

 1. Ik vind deze bar ook erg lekker maar mijn man vind die met dadels, abrikozen & amandelen het lekkerste. Wij hebben een volkstuin & nemen deze bars altijd mee naar het veld. Het geeft ons véél energie! MMMM!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh leuk, een volkstuin! Hopelijk heb ik later in mijn eigen tuintje ook plaats om zelf groenten te telen!
   Ik was echt onder de indruk van deze raw energierepen. Ze zijn echt overheerlijk!

   Verwijderen